2 najlepšie jazykové školy v Siene v roku 2024 (od 312 €)

Nedávno recenzované jazykové školy v Siene

Dante Alighieri Siena - Learning Italy

Škola je centrálne umiestnená a dobre vybavená. Claudio bol úžasný - ako učiteľ s príbehmi o Siene a ako skutočne milý človek. Andrea a Francesco nám ukázali úžasné mesto Siena, ktoré ma očarilo. Skvelá škola s teplými a veľkorysými ľuďmi. more

Dante Alighieri Siena - Learning Italy

Bol som veľmi rád, že som absolvoval kombinované kurzy. Na individuálne hodiny som mala kurz pre začiatočníkov s Andreou Latte a Martou Brogi. Pôvodne som absolvoval 4 týždne kurzov, ale veľmi som si ich užil a napredoval som veľmi rýchlo, tak som... more


TYPY KURZOV taliančiny

Aký typ kurzu taliančiny hľadáte?

Všeobecné

Všeobecné kurzy

Kurzy všeobecnej taliančiny sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v taliansky. Väčšina intenzívne kurzov taliančiny v Siene je pre dospelých, ktorí majú 16 a viac rokov. K dispozícii sú 2 - 48-týždňové kurzy. Väčšina kurzov má v priemere 30 vyučovacích hodín do týždňa.

Obchodné

Kurzy obchodnej taliančiny

One-to-one lekcie obchodnej taliančiny sú pre obchodných manažérov a odborníkov, ktorí sa chcú naučiť taliansky tak rýchlo, ako je to možné s prispôsobenými lekciami a súkromným ​​učiteľom taliančiny.

Špeciálne

Špeciálne kurzy taliančiny

Špeciálne kurzy taliančiny sú určené pre tých, ktorí chcú študovať taliansky a zúčastniť sa aktivít, ako je šport, umenie, jedlo a ďalšie.