6 najlepších jazykových škôl v Cadize v roku 2024 (od 20 €)

TYPY KURZOV španielčiny

Aký typ kurzu španielčiny hľadáte?

Všeobecné

Všeobecné kurzy

Kurzy všeobecnej španielčiny sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v španielsky. Väčšina intenzívne kurzov španielčiny v Cadize je pre dospelých, ktorí majú 16 a viac rokov. K dispozícii sú 2 - 48-týždňové kurzy. Väčšina kurzov má v priemere 30 vyučovacích hodín do týždňa.

Deti a mládež

Kurzy španielčiny pre deti a mládež

Kurzy španielčiny pre deti a mládež sú ideálny pre deti od 4 do 12 rokov a pre tínedžerov od 13 do 18 rokov, ktorí chcú študovať španielsky v lete. K dispozícii sú 4 - 8-týždňové kurzy v lete od júna do augusta.

Príprava na skúšky

Prípravné kurzy na skúšky španielčiny

Prípravné kurzy španielsky na skúšky sú pre študentov, ktorí sa chcú pripraviť na španielsky skúšky odbornej spôsobilosti k zlepšeniu uplatnenia na trhu práce, alebo získať prístup na univerzity.

Obchodné

Kurzy obchodnej španielčiny

One-to-one lekcie obchodnej španielčiny sú pre obchodných manažérov a odborníkov, ktorí sa chcú naučiť španielsky tak rýchlo, ako je to možné s prispôsobenými lekciami a súkromným ​​učiteľom španielčiny.

Pre učiteľov

Kurzy španielčiny pre učiteľov

Kurzy španielsky pre učiteľov sú pre učiteľov so záujmom o výučbu španielsky v zahraničí. Je obrovský dopyt po kvalifikovaných učiteľoch španielsky po celom svete s pracovnými príležitosťami v takmer každej krajine sveta.

Profesionálne

Profesionálne kurzy španielčiny

Profesionálne kurzy španielčiny sú určené pre profesionálov, ktorí chcú študovať španielsky v určitej oblasti, ako sú obchod, medicína, právo, letectvo, a pohostinnosť.