Tamwood Camps at University of Toronto

3359 Mississauga Road, Toronto, Ontario BC V8E 1B8, Portugal
courses

Všetky kurzy

Tamwood Camps at University of Toronto ponúka nasledovné typy kurzov:

začiatok o
977 €

začiatok o
1.033 €

začiatok o
1.093 €

začiatok o
1.489 €

začiatok o
1.655 €

začiatok o
1.812 €
school
photos

Fotografie

  • Tamwood Camps at University of Toronto 1/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 2/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 3/3
visa

Pomoc pri vízach

My nemôžeme žiadať o víza v zastúpení študentov. Avšak škola vám môže dodať všetky podklady, ktoré potrebujete priložiť k vašej žiadosti o víza.

Váš list o prijatí vám bude bezplatne zaslaný na vašu domácu adresu obyčajnou poštou. Ak si želáte zaslať vaše dokumenty expresnou poštou, pri registrácii zaplatíte poplatok C$ 95.

Lety a letisková doprava

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Toronto based on your budget, schedule and preferences.

Cestovné poistenie

Študujte v zahraničí bez starostí so zdravotným poistením a poistením osobného hnuteľného majetku od Language International. Keď si s nami rezervujete kurz, môžete si vybrať zakúpenie medzinárodného plánu poistenia, ktorý pokrýva nielen vaše výdavky na zdravotnú starostlivosť, ale tiež váš osobný majetok. Poistku si musíte zarezervovať dopredu pri registrácii.

Zistite viac o našom pláne poistenia »

Čítajte viac...
map

Mapa

3359 Mississauga Road
Toronto
Ontario BC V8E 1B8
Portugal

Umiestnenie školy

Toronto je najväčšie mesto Kanady a ponúka úžasné množstvo atrakcií, udalostí a festivalov, vďaka ktorým je skvelým miestom kozmopolitného letného tábora. Letný tábor v Tamonte v Toronte sa nachádza v areáli University of Toronto v Mississauga.
Areál sa nachádza na 225 hektároch chráneného zeleného pásu pozdĺž rieky Credit River a je vzdialený 20 minút jazdy autom od letiska v Toronte, 25 km západne od centra mesta Toronto, v blízkosti jazera Ontario, Niagarských vodopádov, kanadskej ríše divov a mnohých ďalších známych miest. , Poloha tohto kampusu je veľmi bezpečná a atraktívna voľba pre medzinárodných kemperov.

questions

Otázky a odpovede

Máte otázky? Získajte odpovede od personálu a predchádzajúcich študentov zariadenia Tamwood Camps at University of Toronto.

Spýtať sa otázku
Zobraziť ceny