OHC Boston

437 Boylston Street, 2nd Floor, Boston, Massachusetts 02116, USA
courses

Všetky kurzy

OHC Boston ponúka nasledovné typy kurzov:

začiatok o
449 €

začiatok o
499 €

začiatok o
514 €

začiatok o
524 €

začiatok o
544 €

začiatok o
559 €
school
photos

Fotografie

  • Classes at OHC Boston 1/4
  • OHC Boston 2/4
  • Učebňa v OHC Boston 3/4
  • City of Boston 4/4
housing

Bývanie

OHC Boston ponúka nasledovné typy ubytovanie:
homestay

Doma - Jednolôžková izba - Raňajky a večere

374 €
týždenný

Homestay Single - Half board

Vekové rozmedzie: 16- roční a starší
Typ ubytovania: Doma
Typ izby: Jednolôžková izba
Jedlá: Raňajky a večere (14 jedál za týždeň)
Vzdialenosť do školy: 30 - 45 minút train or subwayom
Obsadenosť: január - december
Deň príchodu: nedeľa, kedykoľvek
Deň odchodu: sobota, kedykoľvek
374 €
We offer the option of living with a local family for making the most of the stay in Boston. Enriching the understanding of the culture and practicing the language. Every homestay is carefully chosen by our experienced staff and then regularly visited.
visa

Pomoc pri vízach

My nemôžeme žiadať o víza v zastúpení študentov. Avšak škola vám môže dodať všetky podklady, ktoré potrebujete priložiť k vašej žiadosti o víza.

Ak študujete na plný úväzok v USA viac ako 18 hodín do týždňa, dostanete formulár I-20, ktorý treba odovzdať veľvyslanectvu USA spolu s vašou žiadosťou o F-1 študentské víza. I-20 má na sebe SEVIS sledovacie číslo. Študenti, ktorý chcú požiadadť o študentské vízum, musia predtým ako pôjdu kvôli vízovému pohovoru na veľvyslanectvo alebo konzulát USA zaplatiť SEVIS poplatok online.

Váš I-20 vám bude zaslaný bezplatne obyčajnou poštou na vašu domácu adresu. Ak si želáte zaslať vaše dokumenty expresnou poštou, pri registrácii zaplatíte poplatok $105.

Prosím, všimnite si, že zákon Spojených štátov nariaďuje, že I-20 môže byť vydaný iba študentom, ktorí zamýšľajú pokračovať v štúdiách anglického jazyka na plný úväzok. Zákon Spojených štátov nedovoľuje študentom študovať na čiastočný úväzok s F-1 študentskými vízami. Ak študujete menej ako 18 hodín do týždňa musíte vy sami požiadať o návštevnícke víza Visitor Visa (B1/B2).

Zistite viac o tom ako získať US študentské víza »

Lety a letisková doprava

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Boston based on your budget, schedule and preferences.

Cestovné poistenie

Študujte v zahraničí bez starostí so zdravotným poistením a poistením osobného hnuteľného majetku od Language International. Keď si s nami rezervujete kurz, môžete si vybrať zakúpenie medzinárodného plánu poistenia, ktorý pokrýva nielen vaše výdavky na zdravotnú starostlivosť, ale tiež váš osobný majetok. Poistku si musíte zarezervovať dopredu pri registrácii.

Zistite viac o našom pláne poistenia »

Čítajte viac...
map

Mapa

437 Boylston Street, 2nd Floor
Boston
Massachusetts 02116
USA

Umiestnenie školy

Centrum OHC Boston sa nachádza v centre mesta v blízkosti štvrti Faneuil Hall Marketplace, kde prežijete skvelú anglickú výučbu a spoločenské akcie, ale tiež si vychutnajte študijné prostredie úžasného historického mesta s kombináciou štýlové kultivovanosti a slávneho kúzla Nové Anglie.Zaměřujeme na to, aby si našou klienti a študenti užili čas strávený s nami. Každý detail nášho centra, vrátane našich budov, našich aktivít, našich študentských domovů a našich akademických programov, sú navrhnuté tak, aby ponúkali bezstarostné a zábavné skúsenosti z akademického a cestovného ruchu, ktoré prekračujú všetky očakávania.

questions

Otázky a odpovede

Máte otázky? Získajte odpovede od personálu a predchádzajúcich študentov zariadenia OHC Boston.

Spýtať sa otázku

"Can I customize one to one lessons? I am a permanent resident"

Peter Delva, študent z USA
Ivon, OHC English & Sol Camps International school representative (OHC BOOKING TEAM )

Hi! yes, you will be able to book One to One lessons, which is subject to availability. We will customize the classes based on your needs and interests. Thank you!

Bolo to užitočné? Áno

"Good morning, I'm Irina living in Cape Verde. At the moment, my company is undergoing a transformation, so I wanted to invest in my training. As soon as the English language is a priority, I would like to know what I should do to enroll in your school and know what do I have to do to send me the I20. Awaiting."

Irina Rodrigues, študent z Cape Verde
Ivon, OHC English & Sol Camps International school representative (OHC BOOKING TEAM )

Hi there!
You will be able to apply for the course through our website https://www.ohcenglish.com/#BOOK_NOW
Once registered you will need to send a proof of payment of $150 (Registration Fee) and $90 (Express Mail Fee) and other required documents (as a copy of your passport and Bank statements of the last 2 months). If everything is correct we will send you the I-20 to your house!
Thank you!

Bolo to užitočné? Áno
Zobraziť ceny