Learning & Living at teacher´s house

different homestays, Berlin, Nuremberg, etc., Berlin, Germany
courses

Všetky kurzy

Learning & Living at teacher´s house ponúka nasledovné typy kurzov:

začiatok o
650 €

začiatok o
815 €

začiatok o
975 €
school
photos

Fotografie

  • Learning & Living at teacher´s house 1/2
  • Learning & Living at teacher´s house 2/2
housing

Bývanie

VN ponúka nasledovné typy ubytovanie:
homestay

Doma - Jednolôžková izba - Raňajky, obedy a večere

Nedá sa použiť
týždenný

Teacher´s house

Vekové rozmedzie: 14 - 40 ročný
Umiestnenie: In the city center of Berlín
Typ ubytovania: Doma
Typ izby: Jednolôžková izba
Jedlá: Raňajky, obedy a večere
Technické vybavenie: Kuchyňa, práčovňa, telefón, bezdrôtové pripojenie k internetu, internet zadarmo, tV miestnosť, kúrenie, záhrada, a ďalšie
Obsadenosť: január - december
Deň príchodu: nedeľa, kedykoľvek
Deň odchodu: sobota, kedykoľvek
Nedá sa použiť
Living and Learning at Teacher´s House.
The students, who have booked this program will stay in the single room at the teacher´s house. The full board (breakfast, lunch and dinner) is included in the price as well.
visa

Pomoc pri vízach

My nemôžeme žiadať o víza v zastúpení študentov. Avšak škola vám môže dodať všetky podklady, ktoré potrebujete priložiť k vašej žiadosti o víza.

Váš list o prijatí vám bude bezplatne zaslaný na vašu domácu adresu obyčajnou poštou. Ak si želáte zaslať vaše dokumenty expresnou poštou, pri registrácii zaplatíte poplatok 70 €.

Lety a letisková doprava

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Berlín based on your budget, schedule and preferences.

Cestovné poistenie

Študujte v zahraničí bez starostí so zdravotným poistením a poistením osobného hnuteľného majetku od Language International. Keď si s nami rezervujete kurz, môžete si vybrať zakúpenie medzinárodného plánu poistenia, ktorý pokrýva nielen vaše výdavky na zdravotnú starostlivosť, ale tiež váš osobný majetok. Poistku si musíte zarezervovať dopredu pri registrácii.

Zistite viac o našom pláne poistenia »

Čítajte viac...
map

Mapa

different homestays
Berlin, Nuremberg, etc.
Berlin
Germany

Umiestnenie školy

Život a učenie sa nemeckého jazyka v učiteľskom dome Domáce školné


Program úplného ponorenia je program, ktorý vás úplne zapája do jazykového prostredia, takže sa nielen učíte nemecký jazyk počas hodín, ale aj mimo hodín. Súkromná atmosféra vás povzbudzuje k nevedomému hovoreniu nemecky zadarmo bez akýchkoľvek zábran. Učiteľ vás bude poučiť nielen počas hodín, ale stále. V tomto programe sa zbavíte každodenného cestovania do a zo školy a kontaktu so všetkými študentmi hovoriacimi vašim materinským jazykom.


Toto je najlepšia príležitosť pre vlastné skúsenosti, bývanie a výučbu súkromným učiteľom. V niektorých prípadoch môžete byť umiestnení do nemeckej rodiny a učiteľ príde každý deň na vyučovanie. Výhodou tohto programu je - počúvanie nemeckej reči z rôznych častí. To podporuje vaše porozumenie počúvania.

Po vyučovaní pokračuje proces učenia sa, keď sa zúčastňujete na každodenných a spoločenských aktivitách rodiny a zúčastňujete sa na živote typickej nemeckej rodiny ako ktorýkoľvek člen rodiny. Týmto spôsobom sa naučíte mentalite kultúry, ktorá vám dáva možnosť získať cit pre jazyk v jeho prirodzenom prostredí, takže „žijete týmto jazykom“.
Študenti si môžu s učiteľom rezervovať 10 až 30 súkromných hodín týždenne do jedného až 12 týždňov

questions

Otázky a odpovede

Máte otázky? Získajte odpovede od personálu a predchádzajúcich študentov zariadenia Learning & Living at teacher´s house.

Spýtať sa otázku
Zobraziť ceny