iMandarin Language Training Institute

Suite 1201, Universal Mansion, 168 Yuyuan Road, Jing'an District., Shanghai, Shanghai 200040, P. R. China
courses

Všetky kurzy

iMandarin Language Training Institute ponúka nasledovné typy kurzov:

začiatok o
218 €

začiatok o
383 €

začiatok o
414 €

začiatok o
565 €

začiatok o
687 €

začiatok o
745 €
school
photos

Fotografie

  • Chodba v iMandarin Language Training Institute 1/7
  • Recepcia iMandarin Language Training Institute 2/7
  • Vstup do iMandarin Language Training Institute 3/7
  • Učebňa v iMandarin Language Training Institute 4/7
  • Učebňa v iMandarin Language Training Institute 5/7
  • Vstup do iMandarin Language Training Institute 6/7
  • Apartments offered by iMandarin Language Training Institute 7/7
visa

Pomoc pri vízach

My nemôžeme žiadať o víza v zastúpení študentov. Avšak škola vám môže dodať všetky podklady, ktoré potrebujete priložiť k vašej žiadosti o víza.

Váš list o prijatí vám bude bezplatne zaslaný na vašu domácu adresu obyčajnou poštou. Ak si želáte zaslať vaše dokumenty expresnou poštou, pri registrácii zaplatíte poplatok ¥ 500.

Lety a letisková doprava

Škola poskytuje služby vyzdvihovania na letisku. Ak si želáte, aby vás vyzdvihli, len nám pošlite podrobnosti o vašom lete a dátum príchodu. Cena jednosmernej dopravy z letiska Shanghai Pudong International Airport je ¥ 400. Dopravu z letiska si musíte zarezervovať dopredu pri registrácii.

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Šanghaj based on your budget, schedule and preferences.

Cestovné poistenie

Študujte v zahraničí bez starostí so zdravotným poistením a poistením osobného hnuteľného majetku od Language International. Keď si s nami rezervujete kurz, môžete si vybrať zakúpenie medzinárodného plánu poistenia, ktorý pokrýva nielen vaše výdavky na zdravotnú starostlivosť, ale tiež váš osobný majetok. Poistku si musíte zarezervovať dopredu pri registrácii.

Zistite viac o našom pláne poistenia »

Čítajte viac...
map

Mapa

Suite 1201, Universal Mansion, 168 Yuyuan Road, Jing'an District.
Shanghai
Shanghai 200040
P. R. China

Umiestnenie školy

Vedľa strediska iMandarin Shanghai Center Head sa nachádza vedľa známeho hotela Portman Ritz Carlton, ktorý sa nachádza na Nanjing West Road, naj pulzujúcejšej obchodnej štvrti v Šanghaji, s pohodlnou dopravou a množstvom reštaurácií a nákupných centier svetovej úrovne v blízkosti. Areál Šanghajského centra tiež spája atmosféru bohatej čínskej kultúry a medzinárodných citov. Je ideálne miesto nielen na vzdelávanie, ale aj na podnikanie a socializáciu.

questions

Otázky a odpovede

Máte otázky? Získajte odpovede od personálu a predchádzajúcich študentov zariadenia iMandarin Language Training Institute.

Spýtať sa otázku
Zobraziť ceny