D&R Native English

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana, Santiago, Chile
courses

Kurzy

Angličtina
school
have-questions
owner

Ste vo zväzku so zariadením D&R Native English?

Ak ste majiteľ alebo manažér zariadenia D&R Native English, zaregistrujte sa teraz a získajte prístup k bezplatným nástrojom, ktoré vám umožnia vylepšiť váš profil, pritiahnuť viac recenzií a odpovedať hodnotiteľom.

Manage my school profile »
photos

Fotografie

  • D&R Native English 1/3
  • D&R Native English 2/3
  • D&R Native English 3/3
map

Mapa

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana
Santiago

Chile

Umiestnenie školy

D&R Native English je anglická jazyková škola v Santiagu v Čile. Škola ponúka kurzy angličtiny pre študentov, ktorí chcú zlepšiť svoje jazykové, jazykové a jazykové zručnosti v angličtine.
 
V rodnej angličtine máme britsko-čílsku identitu, pretože máme osobné súvislosti s kultúrami aj jazykmi. To nám umožnilo nadviazať dôveryhodný a úzky vzťah s našimi študentmi, čo nám umožňuje ponúknuť konkrétne riešenia a odpovede.

Po 10 rokoch učenia v rôznych spoločnostiach a inštitúciách ako AFP Habitat, Universidad Adolfo Ibañez, D & S / Walmart Chile, Emasa / Bosch, IMS Chile, Metso Chile, Deutsche Bank a Banco sme sa rozhodli vytvoriť „rodnú angličtinu“. de Chile. Naším hlavným cieľom je ponúknuť širokú verejnosť rovnakú úroveň, ale v menej formálnej atmosfére, ktorá nám dáva väčšiu slobodu pri oslovovaní rôznych predmetov a tém. V našej úlohe učiteľov a riaditeľov rodnej angličtiny si chceme so študentmi vytvoriť puto dôvery tým, že budeme pracovať priamo s každým z nich a sľubujeme im serióznu a profesionálnu službu.

questions

Otázky a odpovede

Máte otázky? Získajte odpovede od personálu a predchádzajúcich študentov zariadenia D&R Native English.

Spýtať sa otázku