7 najlepších jazykových škôl v Hamburgu v roku 2024 (od 70 €)

Nedávno recenzované jazykové školy v Hamburgu

Sprachschule Aktiv Hamburg

Robili sme to online, bolo to pohodlné a doma more

Sprachschule Aktiv Hamburg

Na začiatku došlo k malému nedorozumeniu, bol som zaradený do A2.2 namiesto B1.1, ale to sa vyriešilo veľmi rýchlo, na druhý deň sme mali učiteľa. Louisa bola skvelá, zamerala učenie na potreby študentov (3 z nás). Uvítal by som niekoľko aktivít... more


TYPY KURZOV nemčiny

Aký typ kurzu nemčiny hľadáte?

Všeobecné

Všeobecné kurzy

Kurzy všeobecnej nemčiny sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v nemecký. Väčšina intenzívne kurzov nemčiny v Hamburgu je pre dospelých, ktorí majú 16 a viac rokov. K dispozícii sú 2 - 48-týždňové kurzy. Väčšina kurzov má v priemere 30 vyučovacích hodín do týždňa.

Deti a mládež

Kurzy nemčiny pre deti a mládež

Kurzy nemčiny pre deti a mládež sú ideálny pre deti od 4 do 12 rokov a pre tínedžerov od 13 do 18 rokov, ktorí chcú študovať nemecký v lete. K dispozícii sú 4 - 8-týždňové kurzy v lete od júna do augusta.

Príprava na skúšky

Prípravné kurzy na skúšky nemčiny

Prípravné kurzy nemecký na skúšky sú pre študentov, ktorí sa chcú pripraviť na nemecký skúšky odbornej spôsobilosti k zlepšeniu uplatnenia na trhu práce, alebo získať prístup na univerzity.

Obchodné

Kurzy obchodnej nemčiny

One-to-one lekcie obchodnej nemčiny sú pre obchodných manažérov a odborníkov, ktorí sa chcú naučiť nemecký tak rýchlo, ako je to možné s prispôsobenými lekciami a súkromným ​​učiteľom nemčiny.

Pre učiteľov

Kurzy nemčiny pre učiteľov

Kurzy nemecký pre učiteľov sú pre učiteľov so záujmom o výučbu nemecký v zahraničí. Je obrovský dopyt po kvalifikovaných učiteľoch nemecký po celom svete s pracovnými príležitosťami v takmer každej krajine sveta.

Štúdium a práca

Pracuj a študuj nemčiny programy

Pracovné študijné programy sú určené pre dospelých, ktorí sa chcú naučiť po nemecký a získať odborné pracovné skúsenosti v rovnakom čase.

Špeciálne

Špeciálne kurzy nemčiny

Špeciálne kurzy nemčiny sú určené pre tých, ktorí chcú študovať nemecký a zúčastniť sa aktivít, ako je šport, umenie, jedlo a ďalšie.