Najlepšie jazykové školy v Sestri Levante v roku 2024 (od 112 €)

Nedávno recenzované jazykové školy v Sestri Levante

ABC School Sestri Levante

Rýchlo som zistil, že som urobil veľkú chybu. Trieda, do ktorej som bola zaradená, nebola pre mňa, pretože som nemala dostatočné znalosti talianskeho jazyka. Prvý týždeň som navštevoval všetky hodiny, ale druhý týždeň som chodil len na hodiny... more

ABC School Sestri Levante

Sestri Levante je jedno z mojich obľúbených miest na Ligúrskej riviére. S dláždenými uličkami a budovami v pastelových farbách pôsobí magicky. Zátoka ticha v centre mesta je takmer kruhová lagúna s krištáľovo čistou vodou a starými loďami lemujúcimi... more


TYPY KURZOV taliančiny

Aký typ kurzu taliančiny hľadáte?

Všeobecné

Všeobecné kurzy

Kurzy všeobecnej taliančiny sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v taliansky. Väčšina intenzívne kurzov taliančiny v Sestri Levante je pre dospelých, ktorí majú 16 a viac rokov. K dispozícii sú 2 - 48-týždňové kurzy. Väčšina kurzov má v priemere 30 vyučovacích hodín do týždňa.

Príprava na skúšky

Prípravné kurzy na skúšky taliančiny

Prípravné kurzy taliansky na skúšky sú pre študentov, ktorí sa chcú pripraviť na taliansky skúšky odbornej spôsobilosti k zlepšeniu uplatnenia na trhu práce, alebo získať prístup na univerzity.

Obchodné

Kurzy obchodnej taliančiny

One-to-one lekcie obchodnej taliančiny sú pre obchodných manažérov a odborníkov, ktorí sa chcú naučiť taliansky tak rýchlo, ako je to možné s prispôsobenými lekciami a súkromným ​​učiteľom taliančiny.

Pre učiteľov

Kurzy taliančiny pre učiteľov

Kurzy taliansky pre učiteľov sú pre učiteľov so záujmom o výučbu taliansky v zahraničí. Je obrovský dopyt po kvalifikovaných učiteľoch taliansky po celom svete s pracovnými príležitosťami v takmer každej krajine sveta.

Špeciálne

Špeciálne kurzy taliančiny

Špeciálne kurzy taliančiny sú určené pre tých, ktorí chcú študovať taliansky a zúčastniť sa aktivít, ako je šport, umenie, jedlo a ďalšie.