8 najlepších jazykových škôl v Montpellieri v roku 2024 (od 135 €)

Nedávno recenzované jazykové školy v Montpellieri

EasyFrench

Táto skúsenosť bola skvelou príležitosťou na odhalenie môjho cieľového jazyka. Triedy sú malé (nie viac ako 10 študentov), čo umožňuje všetkým študentom dostatok času na účasť. Učiteľ je naozaj trpezlivý a francúzsky jazyk používa počas celej... more

Institut Linguistique Adenet: Montpellier

Čas na ILA som si naozaj užil a urobil som pokrok vo francúzštine. Personál bol veľmi ochotný a učitelia skvelí. Býval som v študentských rezidenciách, ktoré boli pohodlné a dobre udržiavané. more


TYPY KURZOV francúzštiny

Aký typ kurzu francúzštiny hľadáte?

Všeobecné

Všeobecné kurzy

Kurzy všeobecnej francúzštiny sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v francúzsky. Väčšina intenzívne kurzov francúzštiny v Montpellieri je pre dospelých, ktorí majú 16 a viac rokov. K dispozícii sú 2 - 48-týždňové kurzy. Väčšina kurzov má v priemere 30 vyučovacích hodín do týždňa.

Deti a mládež

Kurzy francúzštiny pre deti a mládež

Kurzy francúzštiny pre deti a mládež sú ideálny pre deti od 4 do 12 rokov a pre tínedžerov od 13 do 18 rokov, ktorí chcú študovať francúzsky v lete. K dispozícii sú 4 - 8-týždňové kurzy v lete od júna do augusta.

Príprava na skúšky

Prípravné kurzy na skúšky francúzštiny

Prípravné kurzy francúzsky na skúšky sú pre študentov, ktorí sa chcú pripraviť na francúzsky skúšky odbornej spôsobilosti k zlepšeniu uplatnenia na trhu práce, alebo získať prístup na univerzity.

Obchodné

Kurzy obchodnej francúzštiny

One-to-one lekcie obchodnej francúzštiny sú pre obchodných manažérov a odborníkov, ktorí sa chcú naučiť francúzsky tak rýchlo, ako je to možné s prispôsobenými lekciami a súkromným ​​učiteľom francúzštiny.

Pre učiteľov

Kurzy francúzštiny pre učiteľov

Kurzy francúzsky pre učiteľov sú pre učiteľov so záujmom o výučbu francúzsky v zahraničí. Je obrovský dopyt po kvalifikovaných učiteľoch francúzsky po celom svete s pracovnými príležitosťami v takmer každej krajine sveta.

Špeciálne

Špeciálne kurzy francúzštiny

Špeciálne kurzy francúzštiny sú určené pre tých, ktorí chcú študovať francúzsky a zúčastniť sa aktivít, ako je šport, umenie, jedlo a ďalšie.