ELS Language Centers: New York Manhattan

1855 Broadway, New York, NY 10023, USA
courses

Všetky kurzy

Špeciálna ponuka

181 € discount for all courses and accommodations from 12-52 weeks Show details »

ELS Language Centers: New York Manhattan ponúka nasledovné typy kurzov:

začiatok o
976 €

začiatok o
1.006 €

začiatok o
1.256 €
school
photos

Fotografie

  • City of New York City 1/4
  • City of New York City 2/4
  • City of New York City 3/4
  • Študenti ELS Language Centers: New York Manhattan 4/4
housing

Bývanie

ELS ponúka nasledovné typy ubytovanie:
homestay

Doma - Jednolôžková izba - Raňajky

376 €
týždenný

Homestay Single-person room - Breakfast only

Vekové rozmedzie: 18- roční a starší
Umiestnenie: Outside the city center of New York City
Typ ubytovania: Doma
Typ izby: Jednolôžková izba
Jedlá: Raňajky (7 jedál za týždeň)
Obsadenosť: január - december
Deň príchodu: nedeľa, kedykoľvek
Deň odchodu: sobota, kedykoľvek
376 €
Our homestays are located in trendy neighborhoods of Queens, Brooklyn, and Staten Island. Hosts will provide continental breakfast and other meals can be purchased in local delicatessens and restaurants. Homestays are conveniently located within walking distance to area subway and bus stations providing easy access to ELS Manhattan.
visa

Pomoc pri vízach

My nemôžeme žiadať o víza v zastúpení študentov. Avšak škola vám môže dodať všetky podklady, ktoré potrebujete priložiť k vašej žiadosti o víza.

Ak študujete na plný úväzok v USA viac ako 18 hodín do týždňa, dostanete formulár I-20, ktorý treba odovzdať veľvyslanectvu USA spolu s vašou žiadosťou o F-1 študentské víza. I-20 má na sebe SEVIS sledovacie číslo. Študenti, ktorý chcú požiadadť o študentské vízum, musia predtým ako pôjdu kvôli vízovému pohovoru na veľvyslanectvo alebo konzulát USA zaplatiť SEVIS poplatok online.

Váš I-20 vám bude zaslaný bezplatne obyčajnou poštou na vašu domácu adresu. Ak si želáte zaslať vaše dokumenty expresnou poštou, pri registrácii zaplatíte poplatok $110.

Prosím, všimnite si, že zákon Spojených štátov nariaďuje, že I-20 môže byť vydaný iba študentom, ktorí zamýšľajú pokračovať v štúdiách anglického jazyka na plný úväzok. Zákon Spojených štátov nedovoľuje študentom študovať na čiastočný úväzok s F-1 študentskými vízami. Ak študujete menej ako 18 hodín do týždňa musíte vy sami požiadať o návštevnícke víza Visitor Visa (B1/B2).

Zistite viac o tom ako získať US študentské víza »

Lety a letisková doprava

Najbližšie letisko ku školy je John F Kennedy International Airport ( JFK).

Škola poskytuje služby vyzdvihovania na letisku. Ak si želáte, aby vás vyzdvihli, len nám pošlite podrobnosti o vašom lete a dátum príchodu. Cena jednosmernej dopravy z letiska John F Kennedy International Airport je $160. Dopravu z letiska si musíte zarezervovať dopredu pri registrácii.

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to New York City based on your budget, schedule and preferences.

Cestovné poistenie

Študujte v zahraničí bez starostí so zdravotným poistením a poistením osobného hnuteľného majetku od Language International. Keď si s nami rezervujete kurz, môžete si vybrať zakúpenie medzinárodného plánu poistenia, ktorý pokrýva nielen vaše výdavky na zdravotnú starostlivosť, ale tiež váš osobný majetok. Poistku si musíte zarezervovať dopredu pri registrácii.

Zistite viac o našom pláne poistenia »

Čítajte viac...
map

Mapa

1855 Broadway
New York
NY 10023
USA

Umiestnenie školy

Škola sa nachádza v mestskom areáli univerzity Adelphi v modernej administratívnej budove na Manhattane, ELS / Manhattan hraničí s Tribeca a trendy nákupnou štvrtí Soho. Nachádza sa len pár blokov od Čínske štvrti a Greenwich Village, ELS ponúka študentom rôzne kultúrne vyžitie ako je svetové umenie, divadlo, zábava, reštaurácie a nakupovanie. Kultúrne bohatstvo a kreativitu možno zažiť iba v najväčšom americkom meste.

Miestne atrakcie

New York City je plný svetových kultúrnych a historických zaujímavostí, nákupov, reštaurácií a nočného života.
Víkendové výlety do Philadelphie, Bostone, Washingtone D.C., Kanady.
Hory a pláže sú v dosahu na víkendové alebo jednodňové výlety.

Miestna doprava

New York City má vynikajúcu metro, vlakové a autobusové systémy. Hlavné metro sa, nachádza tesne pod budovou, v ktorej sídli ELS a vezme študentov do väčšiny oblastí mesta. Študenti získajú bezplatné metro a autobusové mapy. Cena cestovného metrom / autobusom činí 2,50 USD na cestu.

7 dňový neobmedzené metro karty sú za $ 29, ale väčšina študentov využíva pohodlné 30-dňový neobmedzené karty za 104 dolárov na metra a mestské autobusy.

questions

Otázky a odpovede

Máte otázky? Získajte odpovede od personálu a predchádzajúcich študentov zariadenia ELS Language Centers: New York Manhattan.

Spýtať sa otázku

"Can a student enrol on a course but organise their own accommodation?"

Dyan Test, študent z USA
Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Yes this is possible.

Bolo to užitočné? Áno

"Can a student have homestay B&B instead of the standard package of accommodation with half-board?"

Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Unfortunately the homestay packages are non-negotiable.

Bolo to užitočné? Áno
Zobraziť ceny