2 najlepšie jazykové školy vo Fukuoke v roku 2024 (od 169 €)

Nedávno recenzované jazykové školy vo Fukuoke

Meiji Academy - Japanese Language & Culture

Počas minulého leta som bol takmer 3 mesiace študentom Meidži. Niektoré z mojich obľúbených spomienok v mojom živote sa vytvorili, keď som bol v Japonsku; učenie a zvládnutie japonského jazyka na komunikačnej úrovni boli veľmi náročné, ale... more

Meiji Academy - Japanese Language & Culture

Minulý rok na jeseň som zostal v Meiji Academy viac ako dva mesiace a bolo to jedno z najlepších období môjho života! Od začiatku bol proces ich aplikácie veľmi hladký a intuitívny. Majú japonský online test, ktorý musíte vyplniť predtým, ako si... more


TYPY KURZOV japončiny

Aký typ kurzu japončiny hľadáte?

Všeobecné

Všeobecné kurzy

Kurzy všeobecnej japončiny sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v japonský. Väčšina intenzívne kurzov japončiny vo Fukuoke je pre dospelých, ktorí majú 16 a viac rokov. K dispozícii sú 2 - 48-týždňové kurzy. Väčšina kurzov má v priemere 30 vyučovacích hodín do týždňa.

Obchodné

Kurzy obchodnej japončiny

One-to-one lekcie obchodnej japončiny sú pre obchodných manažérov a odborníkov, ktorí sa chcú naučiť japonský tak rýchlo, ako je to možné s prispôsobenými lekciami a súkromným ​​učiteľom japončiny.

Špeciálne

Špeciálne kurzy japončiny

Špeciálne kurzy japončiny sú určené pre tých, ktorí chcú študovať japonský a zúčastniť sa aktivít, ako je šport, umenie, jedlo a ďalšie.