Obľúbené cieľové miesta v Hongkongu

Kurzy mandarínskej čínštiny v Hongkongu s Language International
učte sa Mandarínska Čínština
Hongkong

4školy, 46kurzov choďte

Kurzy mandarínskej čínštiny in Wan Chai s Language International
učte sa Mandarínska Čínština
Wan Chai

1 škola, 8kurzov choďte

Kurzy mandarínskej čínštiny v Hongkongu s Language International

Hongkong

4školy, 46kurzov

Kurzy mandarínskej čínštiny in Wan Chai s Language International

Wan Chai

1 škola, 8kurzov

TYPY KURZOV mandarínskej čínštiny

Aký typ kurzu mandarínskej čínštiny hľadáte?

Všeobecné

Všeobecné kurzy

Kurzy všeobecnej mandarínskej čínštiny sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v čínsky mandarínsky. Väčšina intenzívne kurzov mandarínskej čínštiny !in !region je pre dospelých, ktorí majú 16 a viac rokov. K dispozícii sú 2 - 48-týždňové kurzy. Väčšina kurzov má v priemere 30 vyučovacích hodín do týždňa.

Deti a mládež

Kurzy mandarínskej čínštiny pre deti a mládež

Kurzy mandarínskej čínštiny pre deti a mládež sú ideálny pre deti od 4 do 12 rokov a pre tínedžerov od 13 do 18 rokov, ktorí chcú študovať čínsky mandarínsky v lete. K dispozícii sú 4 - 8-týždňové kurzy v lete od júna do augusta.

Príprava na skúšky

Prípravné kurzy na skúšky mandarínskej čínštiny

Prípravné kurzy čínsky mandarínsky na skúšky sú pre študentov, ktorí sa chcú pripraviť na čínsky mandarínsky skúšky odbornej spôsobilosti k zlepšeniu uplatnenia na trhu práce, alebo získať prístup na univerzity.

HSK
Obchodné

Kurzy obchodnej mandarínskej čínštiny

One-to-one lekcie obchodnej mandarínskej čínštiny sú pre obchodných manažérov a odborníkov, ktorí sa chcú naučiť čínsky mandarínsky tak rýchlo, ako je to možné s prispôsobenými lekciami a súkromným ​​učiteľom mandarínskej čínštiny.

Profesionálne

Profesionálne kurzy mandarínskej čínštiny

Profesionálne kurzy mandarínskej čínštiny sú určené pre profesionálov, ktorí chcú študovať čínsky mandarínsky v určitej oblasti, ako sú obchod, medicína, právo, letectvo, a pohostinnosť.


Otázky a odpovede

Máte otázky? Získajte odpovede od personálu a predchádzajúcich študentov zariadenia Language International.

Spýtať sa otázku
Zobraziť preklad

"Can you confirm that the student does NOT need a study visa to join this course?"

Yes
Bolo to užitočné? Áno
Zobraziť preklad

"Can you explain me how does the procedure work for the student visa application? Do you always do the process on behalf of the student? or does the student need to go to the embassy?"

Bruna Messias, študent z Brazília
There are a list of document that we need to collect from the student. The student also need to settle the course fee before we start with the visa process. The visa will take 6-8 weeks to process. After the visa is issued, the student can choose to pick up from is in HK or you can send it to them by DHL (additional cost will be charged). This is the checklist: a) passport copy b) bank statement with official English translation (if not in your name, we need passport copy of bank account holder. If it is a parent, we need your birth certificate copy too) c) school documents with official English translation d) signed document to confirm all visits to HK with dates (if any) e) work documents (if you have not had a job this is not required) f) purpose letter (see attached to edit & sign) g) payment of course fees h) Rate bill or Tenancy agreement as accommodation proof. i) ID995A immigration application form
Bolo to užitočné? Áno
Zobraziť preklad

"What are the requirements to apply for a student visa?"

Frida Test, študent z USA
And the documents needed are: 1) colour passport copy & photo 2) copies of academic documents 3) copies of any work documents (if applicable) 4) copy of bank statement (can be from family member with copy of the account holders passport too) 5) signed statement showing email address, home address, telephone number, dates of any previous trips to HK 6) course fee payment All documents should include English translations.
Bolo to užitočné? Áno
Zobraziť preklad

"Is it possible for this student from Colombia to apply for a student visa in order to stay 1 year in Hong Kong? Can you confirm that the course listed below is still available?"

Frida Test, študent z USA
Language Systems , personál Language Systems International
We are able to arrange 1 year student visa for the student. They will also need to enroll to 1 year English/Chinese course.
Bolo to užitočné? Áno