5 najlepších jazykových škôl v Palerme v roku 2024 (od 125 €)

Nedávno recenzované jazykové školy v Palerme

SICILIA ITALIAN LANGUAGE SCHOOL

Obchodná časť: - Moje rezervované podmienky usporiadania boli nejasné a v prvých dňoch ma dosť stresovali. - Do 2 týždňov sa bez vysvetlenia neuskutočnili žiadne organizované aktivity. Iné, ako je uvedené na webových stránkach. - Učebný... more

International House Sicily

Môj kurz v International House na Sicílii sa mi páčil. Poloha bola veľmi pekná. Kurz bol dobrý a dôkladný. Moja učiteľka Benedetta bola veľmi informovaná a inšpiratívna. A bola milá a priateľská. Uvítal by som viac cvičení na konverzáciu a... more


TYPY KURZOV taliančiny

Aký typ kurzu taliančiny hľadáte?

Všeobecné

Všeobecné kurzy

Kurzy všeobecnej taliančiny sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v taliansky. Väčšina intenzívne kurzov taliančiny v Palerme je pre dospelých, ktorí majú 16 a viac rokov. K dispozícii sú 2 - 48-týždňové kurzy. Väčšina kurzov má v priemere 30 vyučovacích hodín do týždňa.

Obchodné

Kurzy obchodnej taliančiny

One-to-one lekcie obchodnej taliančiny sú pre obchodných manažérov a odborníkov, ktorí sa chcú naučiť taliansky tak rýchlo, ako je to možné s prispôsobenými lekciami a súkromným ​​učiteľom taliančiny.

Špeciálne

Špeciálne kurzy taliančiny

Špeciálne kurzy taliančiny sú určené pre tých, ktorí chcú študovať taliansky a zúčastniť sa aktivít, ako je šport, umenie, jedlo a ďalšie.