2 najlepšie jazykové školy v Orbetelle v roku 2024 (od 300 €)

Nedávno recenzované jazykové školy v Orbetelle

Terramare

Moja skúsenosť bola veľmi dobrá, po príchode, kde som dostal môj učiteľ Maria pri železničnej stanici, ktorá ma príjemne prekvapila. Jej triedy boli kreatívne, zábavné. dynamický a správnom kontexte, s využitím každodenných situácií a záujmy svojej... more

OrbitLingua

Páčili sa mi všetky aktivity, najmä návšteva Terme di Saturnia! Páčilo sa mi rozprávanie sa s inými ľuďmi a tímová práca, ktorú sme mali. Hry boli tiež zábavné. more


TYPY KURZOV taliančiny

Aký typ kurzu taliančiny hľadáte?

Všeobecné

Všeobecné kurzy

Kurzy všeobecnej taliančiny sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v taliansky. Väčšina intenzívne kurzov taliančiny v Orbetelle je pre dospelých, ktorí majú 16 a viac rokov. K dispozícii sú 2 - 48-týždňové kurzy. Väčšina kurzov má v priemere 30 vyučovacích hodín do týždňa.

Deti a mládež

Kurzy taliančiny pre deti a mládež

Kurzy taliančiny pre deti a mládež sú ideálny pre deti od 4 do 12 rokov a pre tínedžerov od 13 do 18 rokov, ktorí chcú študovať taliansky v lete. K dispozícii sú 4 - 8-týždňové kurzy v lete od júna do augusta.

Príprava na skúšky

Prípravné kurzy na skúšky taliančiny

Prípravné kurzy taliansky na skúšky sú pre študentov, ktorí sa chcú pripraviť na taliansky skúšky odbornej spôsobilosti k zlepšeniu uplatnenia na trhu práce, alebo získať prístup na univerzity.