2 najlepšie jazykové školy vo Fukuoke v roku 2024 (od 170 €)

Nedávno recenzované jazykové školy vo Fukuoke

Meiji Academy - Japanese Language & Culture

Hodiny na Meiji Academy boli fantastické! Veľmi sa mi páčilo zameranie sa na konverzáciu s nejakou gramatikou, ktorá je medzi nimi. Tiež sa mi páčilo, že celá trieda bola prednášaná v japončine a s malou angličtinou. Malý počet študentov v triede... more

Meiji Academy - Japanese Language & Culture

Ako úplný začiatočník som absolvoval asi 3 mesiace kurzov s Meiji academy, aby som si v Japonsku vystačil ako cestovateľ. Môj učiteľ bol veľmi trpezlivý, usmievavý a kompetentný a aj napriek môjmu preťaženému rozvrhu som dosiahol svoj cieľ a budem... more


TYPY KURZOV japončiny

Aký typ kurzu japončiny hľadáte?

Všeobecné

Všeobecné kurzy

Kurzy všeobecnej japončiny sú určené pre dospelých, ktorí si chcú zlepšiť svoje rozprávanie, počúvanie, čítanie, a písanie v japonský. Väčšina intenzívne kurzov japončiny vo Fukuoke je pre dospelých, ktorí majú 16 a viac rokov. K dispozícii sú 2 - 48-týždňové kurzy. Väčšina kurzov má v priemere 30 vyučovacích hodín do týždňa.

Obchodné

Kurzy obchodnej japončiny

One-to-one lekcie obchodnej japončiny sú pre obchodných manažérov a odborníkov, ktorí sa chcú naučiť japonský tak rýchlo, ako je to možné s prispôsobenými lekciami a súkromným ​​učiteľom japončiny.

Špeciálne

Špeciálne kurzy japončiny

Špeciálne kurzy japončiny sú určené pre tých, ktorí chcú študovať japonský a zúčastniť sa aktivít, ako je šport, umenie, jedlo a ďalšie.